Saturday, September 26, 2009

2009 MTV Video Muzik Odulleri -Kirmizi Hali

MTV’nin yillardir düzenlediği Video Müzik ödülleri artik en az Grammy töreni kadar ilgi cekiyor. Yildizlar halk tarafindan verilen bu ödülleri o kadar önemsiyorlar ki birbirinden şik kiyafetlerle törene teşrif ediyorlar. Işte müzik dünyasinin en hatri sayilir 5 kadin sanatcisi ve kirmizi halidaki halleri.

1. Beyoncé

Dokuz dalda adayligi bulunan Beyoncé, Roberto Cavalli imzali kirmizi elbisesiyle kirmizi haliya feci halde uyum sağlamis. Kullandiği dev halka küpeler ve bilezikler ise  Lorraine Schwartz imzali ve 1 milyon dolar değerinde.

2. Jennifer Lopez

Uçuk pembe mini Louis Vuitton elbisesi, Lorraine Schwartz küpeleri, dantel Christian Leboutin botlari ile Jennifer Lopez oldukca seksi.

3. Madonna

Michael Jackson icin yapacaği konusma nedeniyle sahne kiyafetini değistiren Madonna, siyah boncuklu L’Wren Scott pardesü, Chopard küpeler ve Harry Winston kolyesi ile ağirbaşli ve klas bir görünüm sergiliyor.

4. Katy Perry

Gümüş rengi ve piriltili The Blonds mini elbisesi ve Jude Frances küpeleri çok havali.

5. Shakira

Modanin azizliğine uğrayan Shakira, Pink ile ayni elbiseyi giydiğini görünce ne hissetti bilinmez ama bu seksi deri elbise ve çizmeleri ile hayli ilgi çekici olduğu kesin!

No comments:

Post a Comment