Wednesday, August 26, 2009

Concert Madonna

Concertul Madonnei va avea loc in Parcul Izvor, azi, 26 august, accesul publicului urmand a se face incepand cu orele 17:30.

Pentru toti detinatorii de bilete, indiferent de zona pentru care acestea au fost achizitionate (Gazon A sau B, Tribuna VIP, Gold Bar, Gold Package), accesul in spatiul de concert se va face pe la oricare dintre cele trei intrari: cea din zona statiei de metrou Izvor, intrarea de la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independentei, si cea de-a treia, la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu B-dul Natiunilor Unite.

Accesul se va face in intervalul 17:30-20.30, seara urmand a fi deschisa de DJ Paul Oakenfold, in jurul orelor 20.00, Madonna urmand a urca pe scena dupa setul DJ-ului englez. Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte de acces. Publicului ii este recomandat sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul portilor, iar in cazul crearii blocajelor in zona portilor, este indicata utlizarea intrarii celei mai putin aglomerate.

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. In cazul in care posesorul de bilet alege sa paraseasa zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba in permanenta asupra lor si un act de identitate valid. Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a evita orice neplaceri create de restrictionarea traficului in zona de concert. De asemenea, in zona Parcului Izvor nu sunt disponibile locuri de parcare, celor care prefera sa utilizeze autoturismul pentru deplasare la concert fiindu-le recomandat sa evite patrunderea cu autoturismul in perimetrul apropiat acestei zone, optand pentru locuri de parcare indepartate, unde nu este impiedicata circulatia celorlalti participanti la trafic.

Incepand cu 23.30, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) pune in circulatie trei linii speciale de transport. Autobuzele vor pleca din Piata Unirii spre Vatra Luminoasa, din Piata George Cosbuc spre Soseaua Giurgiului si din Piata Operei spre cartierul Drumul Taberei si cartierul Damaroaia.

Totodata, RATB prelungeste programul de lucru a mijloacelor de transport in comun de pe liniile troleibuzelor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92, ale autobuzelor 122, 136, 137, 268, 336, 104, 124, 123, 385 si ale tramvaielor 7, 27 si 32.

Sursa: Protv.ro

[Via http://culitza.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment